Αρχική » Γεωστρατηγική

Εκατοντάδες μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν από έκρηξη στους βομβητές τους

Είναι πιθανό οι βομβητές να ήταν παγιδευμένοι με εκρηκτικά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική
Εκατοντάδες μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν από έκρηξη στους βομβητές τους

Εκατοντάδες μέλη της λιβανέζικης Χεζμπολάχ φέρεται να έχουν τραυματιστεί μετά από έκρηξη στις συσκευές τηλεειδοποίησης χειρός (βομβητών) που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου μετέδωσε ότι σημειώθηκαν εκρήξεις στα νότια προάστια της Βηρυτού και σε πολλές άλλες περιοχές.

Το τηλεοπτικό δίκτυο al-Manar της Χεζμπολάχ ανέφερε επίσης ότι πολλοί τηλεειδοποιητές εξερράγησαν.

Ένας αξιωματούχος της Χεζμπολάχ είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη παραβίαση ασφαλείας μέχρι τώρα» από τότε που οι εχθροπραξίες με το Ισραήλ κλιμακώθηκαν πριν από 11 μήνες, παράλληλα με τον πόλεμο της Γάζας.

Είναι πιθανό οι βομβητές να ήταν παγιδευμένοι με εκρηκτικά.

Οι βομβητές χρησιμοποιούνται αντί smartphone γιατί δεν χρειάζονται ασύρματο δίκτυο ή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να λαμβάνουν πληροφορίες καθώς λειτουργούν στα FM ή τα βραχέα.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση δίχως όρια από την Τουρκία – «Το Καστελόριζο βρίσκεται σε απόσταση που μπορούν να κολυμπήσουν Τούρκοι κομάντος»

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας – Θα είναι δικιά μας η Ελλάδα σε 50 χρόνια λένε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκατοντάδες μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν από έκρηξη στους βομβητές τους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ