Αρχική » Γεωστρατηγική

Οι ελληνικοί μικροδορυφόροι που θα σαρώνουν την Τουρκία και θα βγάζουν φωτογραφίες σε μεγάλη κλίμακα

Η Ελλάδα θα έχει σε πραγματικό χρόνο εικόνα από όποιο σημείο της περιοχής θέλει.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Οι ελληνικοί μικροδορυφόροι που θα σαρώνουν την Τουρκία και θα βγάζουν φωτογραφίες σε μεγάλη κλίμακα

Η Ελλάδα θα αποκτήσει πάνω από 10 μικροδορυφόρους οι οποίοι θα κατασκευαστούν εγχώρια και θα τεθούν σε τροχιά από την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία.

Το ελληνικό σμήνος δορυφόρων θα μπορεί, εκτός από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στην Πολιτική Προστασία στην αναζήτηση το συντομότερο δυνατόν εστιών φωτιάς, να παρέχει και πλήρη εικόνα του πεδίου.

Δηλαδή η Ελλάδα θα έχει σε πραγματικό χρόνο εικόνα από όποιο σημείο της περιοχής θέλει. Και στην περιοχή βρίσκεται και η Τουρκία.

Με πολλές τροχιές, οι ελληνικοί μικροδορυφόροι δίνουν δυνατότητες συνεχούς παρακολούθησης στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που δεν υπήρχαν πριν.

Να σημειωθεί πως στην Ουκρανία οι βολές του πυροβολικού και τα πλήγματα από πυραύλους συντονίζονται πλέον στο σύνολό τους από δορυφόρους και drone καθώς αυξάνεται με αυτόν τον τρόπο η αποτελεσματικότητα των πληγμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Έκανε φτωχό συγγενή του ΝΑΤΟ η Ελλάδα την Τουρκία με μία κίνηση

Τεράστιο πρόβλημα ο Ερντογάν – Σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ελληνικοί μικροδορυφόροι που θα σαρώνουν την Τουρκία και θα βγάζουν φωτογραφίες σε μεγάλη κλίμακα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ