Αρχική » Ιστορία

Ελληνικά μαχητικά Mirage 2000-5 ξεφτιλίζοντας τουρκικά F-16 (vid)

Το εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο οι Έλληνες πιλότοι κυριάρχησαν επί τον Τούρκων σε μία από τις αερομαχίες στο Αιγαίο.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ιστορία
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που ανέβηκε σε κανάλι στο TikTok στο οποίο ελληνικά μαχητικά Mirage 2000-5 ξεφτιλίζουν τουρκικά F-16.

Η ελληνική αεροπορία έχει αρκετές επιτυχίες εδώ και πολλά χρόνια απέναντι στην αντίστοιχη τουρκική και μία απόδειξη είναι το παρακάτω βίντεο στο οποίο ελληνικά μαχητικά νικούν κατά κράτος τα τουρκικά.

Συγκεκριμένα το κανάλι «hellenicmilitary_history» στο TikTok, ανέβασε μια εντυπωσιακή αερομαχία στο οποίο «…ελληνικά μαχητικά Mirage 2000-5 ξεφτιλίζουν τουρκικά F-16» όπως χαρακτηριστικά τιτλοφορείται το εν λόγω βίντεο.

Παρακολουθήστε παρακάτω την επιβλητική παρουσία των Ελλήνων πιλότων επί των Τούρκων, ακούγοντας μάλιστα και τι λέγεται στην ενδοσυνεννόησή τους.

@hellenicmilitary_history Ελληνικα Mirage 2000-5 ξεφτυλιζοντας Τουρκικα F-16 σε αερομαχια πανω απο το Αιγαιο 🇬🇷🫡 #hellas #mpesfypgamw #fyp #hellenicairforce #mirage #f16 #greece #turkey #haf ♬ original sound – AUDIO

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικά μαχητικά Mirage 2000-5 ξεφτιλίζοντας τουρκικά F-16 (vid)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ