Αρχική » Γεωστρατηγική

Μυστήριο γιατί οι Ρώσοι έριξαν μόνοι τους το ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος μάχης Sukhoi S-70 Okhotnik-B στην πρώτη του αποστολή

Το Okhotnik-B αναπτύχθηκε σύμφωνα με την τεχνολογία Low Visibility on Radar (Stealth).

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική
Μυστήριο γιατί οι Ρώσοι έριξαν μόνοι τους το ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος μάχης Sukhoi S-70 Okhotnik-B στην πρώτη του αποστολή

Ένα ρωσικό Sukhoi S-70 Okhotnik-B, το οποίο πραγματοποιούσε την πρώτη του οπλισμένη αποστολή, καταρρίφθηκε από «πύραυλο αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς από πολεμικό αεροσκάφος της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας επειδή έχασε την επαφή με τον σταθμό ελέγχου εδάφους».

Υποστηρίχθηκε ότι το μαχητικό αεροσκάφος που κατέρριψε το Okhotnik ήταν Su-57 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν το Okhotnik μετέφερε βόμβες Glide New Generation D-30SN UMPB όταν καταρρίφθηκε, «καθώς ήταν η πρώτη του αποστολή μάχης», γράφει το πρακτορείο savunmasanayist.com.

Παραμένει ασαφές εάν ο λόγος για την απώλεια σύνδεσης του S-70 Okhotnik-B με τον επίγειο σταθμό ελέγχου ήταν μια τεχνική δυσλειτουργία ή «οι δραστηριότητες ηλεκτρονικού πολέμου που εφαρμόζει η Ουκρανία», τονίζεται.

Το Okhotnik-B αναπτύχθηκε σύμφωνα με την τεχνολογία Low Visibility on Radar (Stealth). Διαθέτει σταθμούς όπλων στην άτρακτο, οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε αεροσκάφη stealth όπως τα Su-57, F-35 και F-22.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν επίπεδο τα Rafale οι Γάλλοι και δίνουν ζωή στο stealth drone nEUROn – Οι ελπίδες της Ελλάδας

Η Βουλγαρία παίρνει μέτρα για τους μετανάστες – Τι ψήφισαν που κάνει την Ελλάδα παράδεισο μετανάστευσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυστήριο γιατί οι Ρώσοι έριξαν μόνοι τους το ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος μάχης Sukhoi S-70 Okhotnik-B στην πρώτη του αποστολή». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ