Αρχική » Επικαιρότητα

Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί λένε πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Μακεδονία

Όταν οι ίδιοι Σκοπιανοί ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Διεθνή Επικαιρότητα Ιστορία
Όταν οι ίδιοι Σκοπιανοί ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο. Το βίντεο παραδοχή από Σκοπιανό.

Η Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ μία και είναι ελληνική και το ξέρουν ακόμη και οι Σκοπιανοί. Δείτε το παρακάτω βίντεο το οποίο έχει ανεβάσει στα social media ένας Σκοπιανός και παραδέχεται το αυτονόητο μετά από ενδελεχή ιστορική έρευνα που πραγματοποίησε ο ίδιος.

Με λίγα λόγια ο Σκοπιανός εξηγεί πως είναι αδύνατοι οι Σλάβοι να είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς αυτός πέθανε 900 χρόνια προτού οι πρώτοι Σλάβοι βρεθούν στην περιοχή. Μάλιστα προσθέτει πως οι κάτοικοι στην σημερινή κακώς αποκαλούμενη «Βόρεια Μακεδονία» είναι Σλάβοι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο παραδοχή του Σκοπιανού πολίτη στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί λένε πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Μακεδονία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ