Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Άνοιξαν το SEA FIRE των ελληνικών φρεγατών σε τεστ στη Γαλλία και τα είδαν… όλα

Τι αποφάσισαν οι Γάλλοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Άνοιξαν το SEA FIRE των ελληνικών φρεγατών σε τεστ στη Γαλλία και τα είδαν... όλα

Αλλάζουν τα πάντα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, απο τις δυνατότητες που δίνουν στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό οι νέες ελληνικές φρεγάτες FDI.

Η γαλλική FDI Amiral Ronarc΄h, η οποία προορίζεται για το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε εδώ και κάποιες μέρες τις δοκιμές στη Λοράν της Γαλλίας.

Μάλιστα οι Γάλλοι αποφάσισαν να μην κάνουν απλά τις καθιερωμένες δοκιμές να γίνουν δοκιμές «και στο σύστημα μάχης σε πραγματικές συνθήκες».

Ενδιαφέρον είχαν οι πρώτες δοκιμές του ραντάρ των FDI, με το SEA FIRE να δίνει απίθανες δυνατότητες στα νέα πλοία, καθώς δεν του ξεφεύγει… κουνούπι καθώς κλειδώνει 800 στόχους για πάνω από 800 χλμ. στον αέρα και 80 χλμ στη την επιφάνεια της θάλασσας.

«Η ανατροφοδότηση από τις δοκιμές θα ωφελήσει τις άλλες μονάδες που παραγγέλθηκαν από το Γαλλικό Ναυτικό και το Ελληνικό Ναυτικό (Ελλάδα)», τονίζει η Naval Group.

Διαβάστε επίσης:

Η πραγματική αλήθεια πίσω από το «να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς»

Πρέπει να ανησυχεί την Αθήνα η προσφορά καμικάζι drone από την Τουρκία στην Αλβανία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Άνοιξαν το SEA FIRE των ελληνικών φρεγατών σε τεστ στη Γαλλία και τα είδαν… όλα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ