Αρχική » Διεθνή

Πολωνία: Μηδέν μετανάστες στα σύνορα με τη Λευκορωσία μετά την απόφαση να τους πυροβολεί ο στρατός;

«Πρόσφυγες που προηγουμένως εισέβαλαν μαζικά στα σύνορα προσπαθούν τώρα να αποφύγουν τέτοιες απόπειρες».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Πολωνία: Μηδέν μετανάστες στα σύνορα με τη Λευκορωσία μετά την απόφαση να τους πυροβολεί ο στρατός;

Οι προσπάθειες των προσφύγων να διασχίσουν τα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας έχουν ουσιαστικά σταματήσει, «μετά την επίσημη άδεια του πολωνικού στρατού να ανοίξει πυρ εναντίον όσων προσπαθούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα» ή να δεχτούν απειλές.

«Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από πολωνικές πηγές, μετά τη θέσπιση νέων κανόνων, πρακτικά δεν υπάρχουν περιπτώσεις μαζικής διέλευσης των συνόρων», τονίζει το πρακτορείο Avia.pro.

«Πρόσφυγες που προηγουμένως εισέβαλαν μαζικά στα σύνορα προσπαθούν τώρα να αποφύγουν τέτοιες απόπειρες, φοβούμενοι σοβαρές συνέπειες», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Άνοιξαν το SEA FIRE των ελληνικών φρεγατών σε τεστ στη Γαλλία και τα είδαν… όλα

Δείτε πώς ήταν η Αθήνα στην κατοχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολωνία: Μηδέν μετανάστες στα σύνορα με τη Λευκορωσία μετά την απόφαση να τους πυροβολεί ο στρατός;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ