Αρχική » Viral

Όταν οι Έλληνες έβαζαν μέσο για να πάνε στον πόλεμο του ’40

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έθεταν εαυτούς στη διάθεση της Ελλάδας για τον πόλεμο του '40 αν και δεν τους είχε ζητηθεί.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ένοπλες Δυνάμεις Viral
Όταν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες έβαζαν μέσο για να πάνε στον πόλεμο του '40. Μεταξύ αυτών και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί.

Τώρα οι περισσότερο βάζουν μέσον ώστε να γλιτώσουν τη στρατιωτική θητεία ή έστω να πάρουν μια ευνοϊκή μετάθεση και στον πόλεμο του ’40 δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έκαναν το ακριβώς αντίθετο!

Παρότι η πατρίδα δεν τους το είχε ζητήσει, έβαζαν μέσον προκειμένου όχι απλά να καταταγούν στον ελληνικό στρατό, αλλά να σταλούν στο μέτωπο της μάχης! Αναμφίβολα μια σπουδαία και ηρωική πράξη καθώς δεν δίσταζαν να θέσουν τη ζωής του σε κίνδυνο προκειμένου να βοηθήσουν στην απελευθέρωση από τους Γερμανούς και τους Ιταλούς!

Μεταξύ των Ελλήνων που πήγαν να πολεμήσουν στον πόλεμο του ’40 ήταν και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Σταυρίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και Παντελής Ζερβός

Δείτε παρακάτω το βίντεο στο youtube που έγινε Viral.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν οι Έλληνες έβαζαν μέσο για να πάνε στον πόλεμο του ’40». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ