Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Η Ελλάδα άλλαξε τα πάντα στο πρόγραμμα των γαλλικών φρεγατών Belharra;

Η εξαγωγική επιτυχία των γαλλικών φρεγατών θα είναι ακόμα μεγαλύτερη;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Η Ελλάδα άλλαξε τα πάντα στο πρόγραμμα των γαλλικών φρεγατών Belharra;

Η εξαγωγική επιτυχία που απολαμβάνουν οι γαλλικές φρεγάτες Belharra, με τέσσερις (3+1) να προορίζονται για την Ελλάδα, «αναγκάζει» τους Γάλλους να σκεφτούν ανάλυση του 2021.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την ανάλυση, η εξαγωγική επιτυχία των γαλλικών φρεγατών θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν οι γαλλικές φρεγάτες προσφέρονταν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πώς θα γινόταν αυτό; Με την δημιουργία γυμνών κυτών των φρεγατών FDI για τους πελάτες τους.

Oι Γάλλοι θέλοντας να νικήσουν τις όποιες καθυστερήσεις, οι οποίες παρατηρήθηκαν και στο πρόγραμμα των FREMM, οδηγούνται στην παραπάνω πρόταση.

Η Naval Group ευελπιστεί σε πολύ καλύτερες τιμές, καθώς ο γαλλικός εξοπλισμός διαπιστώθηκε πως κοστίζει σημαντικά λιγότερο ενώ «αποσβένονταν το κόστος ανάπτυξης σε σχέση με μεγαλύτερο αριθμό παραγόμενων μονάδων», σημειώνει το meta-defense.fr.

Διαβάστε επίσης:

Ο στρατιώτης σύμβολο του 1940 που αποχαιρετά τη μάνα του πέθανε στην μάχη

Απειλεί η Τουρκία με το μήνυμα για τα F-16

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Η Ελλάδα άλλαξε τα πάντα στο πρόγραμμα των γαλλικών φρεγατών Belharra;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ